Natalia imponeert met indrukwekkende boksoutfit

29/03/2018 - 21:45

Natalia verloor erg nipt van Marie Verhulst in de eerste kamp bij de dames in Boxing Stars, maar de furie uit Oevel deed er alles aan om de kamp in haar voordeel te beslechten. Zo stapte ze niet zomaar de ring in, maar wel met een aangepaste boksoutfit: een witte cape vol glitters. “Boks is ook een optreden, dus er moeten een beetje glitters bij”, zegt haar stylist. In de coulissen kon Natalia haar geluk niet op. “Dat zal wel zijn! Dit is zot, dit is echt de max gewoon”, glundert Natalia. “Ziet dat blinken!”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen