Marie Verhulst vs. Hilde De Baerdemaeker

02/05/2018 - 17:50

Wie kroont zich tot bokskampioen bij de vrouwen? Marie Verhulst en Hilde De Baerdemaeker hebben zich tijdens de voorrondes al bewezen. Marie knokte zich verrassend voorbij Natalia en Hilde won haar kamp tegen Eline De Munck. Beide dames zijn aan elkaar gewaagd. “Ik denk dat ik gewoon hetzelfde moet doen als bij mijn eerste kamp en mijn cool moet bewaren. Ik ga heel goed moeten kijken om haar lange armen te ontwijken”, weet Marie. “Het wordt een kat-en-muisspel. Afweren, prikken en weg. Dat is mijn strategie”, verklapt Hilde.

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen