Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems

05/04/2018 - 21:40

De 21-jarige zangeres Laura Tesoro en de 46-jarige presentatrice Bieke Ilegems bijten de spits af. Laura deed het al goed op het podium van The Voice van Vlaanderen, Belgium’s Got Talent en het Eurovisiesongfestival en waagt zich nu in de boksring. Bezwijkt ‘The beast from Antwerp City’ onder de pressure? Of klopt ze Bieke tegen het canvas? Laura’s broer Luca heeft er alle vertrouwen in: “Ik denk dat ze dat heel goed gaat doen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze gaat winnen. Ik zou niet tegen Laura willen staan in de ring.”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen

Andere programma's