Kamal Kharmach vs. Bill Barberis

03/05/2018 - 21:40

Bij de zwaargewicht mannen staan Kamal Kharmach en Bill Barberis tegenover elkaar. Kamal sloeg Erik Goossens naar huis met een technisch KO. Bill bokste zich naar de finale nadat zijn tegenstander, ex-tienkamper Hans Van Alphen, moest opgeven door een schouderblessure. De honger naar een overwinning in de finale is bij Bill enorm groot, maar ook Kamal aast op de kampioensgordel. “Ik heb op alle vlakken schrik van Bill, maar ik wil des te harder winnen”, dixit Kamal. “We weten allemaal wat er tussen David en Goliath gebeurd is. Tijd om de geschiedenis te herschrijven”, lacht Bill.

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen