“Ik kan niet meer ademen door mijn linker neusgat.”

03/05/2018 - 15:22

In volle voorbereiding voor zijn wedstrijd tegen Kamal Kharmach, kreeg Bill een stevige dreun op zijn neus van zijn sparringpartner. “Ik kan niet meer zo goed ademen langs mijn linker neusgat”, vertelde Bill. “Het kan zijn dat het wat gezwollen is of dat je tussenschotbeentje wat verschoven is. Misschien moet je nu een tik op de andere kant krijgen zodat het beentje terug rechtstaat”, lachte Bills coach en ex-wereldkampioene Daniëlla Somers. Of het tussenschotbeentje na de vele klappen van Kamal ondertussen al terug recht staat is niet geweten.

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen