Hans Van Alphen voelt de stress net voor zijn kamp tegen Bill

12/04/2018 - 21:35

Net voor zijn kamp tegen Bill Barberis begint de realiteit van het boksen plots door te dringen bij ex-olympiër Hans Van Alphen. “Ik heb al dikwijls spijt gehad dat ik hier ben”, lacht Hans in zijn kleedkamer. “Zeker de laatste dagen, dan begint de stress op te bouwen omdat het steeds dichter komt. En dan denk je van: waarom kon ik niet gewoon in de zetel gaan zitten en rustig naar het programma kijken, waarom wou ik per se meedoen? Dat trainen is allemaal niet erg, maar echt in de ring staan tegenover iemand is toch wel vies.”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen