Faroek Özgünes vs. Sieg De Doncker

05/04/2018 - 21:40

Faroek richt zijn vuisten op de 28-jarige Sieg De Doncker. Sieg werd bekend door het Ketnet-programma ‘Helden’ en presenteerde ook al het Vitaya-programma ‘Een Frisse Start met vtwonen’. Sport is helemaal zijn ding, maar ontpopt Sieg zich ook tot de held van Boxing Stars of laat Faroek hem een toontje lager zingen? Zijn collega-Held Maureen Vanherberghen denkt het antwoord te weten op die vraag: “Wij geven elkaar altijd vuistjes in Helden en vanavond gaan die vuisten belanden op het gezicht van Faroek!”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen

Andere programma's