Bied mee op dit canvas en steun Rode Neuzen Dag!

02/05/2018 - 17:50

Hoewel de gevechten in de Boxing Stars-ring het niet doen vermoeden, zijn onze zestien strijdlustige BV's achter de schermen de beste vrienden. En één ding hebben ze allemaal gemeen: een gouden hart. Samen sloegen ;-) ze de handen in elkaar en signeerden een exclusief canvas met de hoop dit voor een serieus bedrag te veilen ten voordele van Rode Neuzen Dag.

Zij deden hun deel van het werk al, nu jij nog! Bied via onderstaande knop mee op het canvas en steun samen met ons jongeren met psychologische problemen. De veilig loopt nog tot donderdag 17 mei. Alvast oneindig bedankt!


Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen