Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover

18/04/2018 - 15:09

Astrid Coppens is de bekendste Hollywoodvrouw van Vlaanderen. Crossfit en yoga deed ze al regelmatig, maar boksen is nieuw voor haar. Voor Bram, Astrids vriend, is het alleszins erg spannend: “Ik ben heel benieuwd hoe ze in de ring gaat zijn. Ze is veel te lief en er zit geen greintje agressie in.” Wordt Astrid de ster van de avond? Astrid krijgt de vuisten van de 40-jarige Stéphanie De Roover tegenover haar. Stéphanie is de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. In aanloop naar de kamp stond de loopband meermaals op haar ontbijtmenu. Karakter en doorzettingsvermogen heeft ze dus genoeg, al is ze misschien wel een beetje te lief voor de bokssport. Dat weet ook haar man: “Ik heb eigenlijk ongelooflijk veel zenuwen in haar plaats. Ze heeft moeite om iemand een boks te geven, maar het is een doorzettertje. Ze gaat dat goed doen.” Kent Stéphanie het geheime recept voor de overwinning?

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen