Astrid Coppens vs. Laura Tesoro

25/04/2018 - 15:36

Bij de vrouwen gaat het tussen Laura Tesoro en Astrid Coppens. Laura won haar eerste kamp overtuigend tegen Bieke Ilegems. Astrid schakelde Stéphanie De Roover uit, de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. Nu vechten ze in de ring voor de titel bij de lichtgewicht vrouwen. “Ik ben gefocust. Ik heb stress, maar ook heel veel goesting. Ik wil echt winnen”, zegt Laura. Ook Astrid is zenuwachtig voor de finale: “Nu ben ik toch wel heel nerveus en ik heb heel veel adrenaline. Ik heb een beetje schrik, maar ik ga er wel voor gaan.”

Ontdek meer over Boxing Stars

Nieuwe fragmenten

Meer over 'Boxing Stars'

Welke BV mept de andere uit de ring? Het geslaagde openingsgala van CAZ was maar een opwarmer. Nu wordt het menens, want in het voorjaar duikt een hele reeks bekende Vlamingen in de ring om zich te meten met één van hun collega’s. Natalia neemt alvast de handschoen op. She has only just begun to fight. Wie zal volgen? Wie zal zich kronen tot de bokskampioen van VTM? 

“Als fervente Rocky fan en dochter van een amateurbokser, lijkt het me ongelooflijk cool om eens in de ring te staan!” - Natalia

Vrouwen

Mannen