Staf en zijn team bouwen opnieuw aan geluk

13/10/2011 - 18:28

De 32-jarige Elke woont samen met haar zoontje Viktor in een hoeve in Eksaarde, die Elkes vriend Bart kocht toen hij nog vrijgezel was. De twee leren mekaar kennen, worden smoorverliefd, gaan er samenwonen en hun geluk wordt bekroond met een wolk van een zoontje: Viktor. De gezinsuitbreiding maakt de renovatieplannen prangender en Elke en Bart trekken naar een architect. Maar vorig jaar, wanneer alle plannen op tafel liggen, krijgt Bart een fataal motorongeluk. Elke blijft achter met de 6-maanden oude baby en een huis dat niet van haar is, want Elke en Bart waren nog niet getrouwd of wettelijk samenwonend.

Het huisje komt op de naam van Viktor te staan, waardoor Elke met haar rug tegen de muur staat als ze de verbouwingsplannen wil uitvoeren. De jonge mama kan geen enkele lening aangaan om het huis te renoveren, omdat het pand niet van haar is. Nochtans is het huis voor Elke en de kleine Viktor heel belangrijk, want dat is het enige wat hen nog rest van Bart. Elke zit muurvast en daarop besluiten haar schoonzus Inge en haar zus Greet het team van ‘Bouwen aan Geluk’ in te schakelen. Een vriendin van Elke neemt haar nietsvermoedend mee naar een vakantiepark, waar ze kan genieten van haar zoontje en wat rust… rust die in het huis van Elke ver te zoeken is nu Staf Coppens, designer Evy en klusser Rudy er zijn neergestreken.

Elke is een sterke en graag geziene vrouw en dat merk je aan het aantal helpers. De massa vrienden en familie van Elke en Bart nemen onder leiding van Rudy en Evy de hele bovenverdieping onder handen, maar ook de woonkamer en de speelkamer van Viktor. En terwijl iedereen druk in de weer is, bereidt Staf ook nog een verrassing voor voor de kleine Viktor.

Vanaf 13 oktober 2011 elke donderdag om 20.45 bij vtm

Ontdek meer over Bouwen aan Geluk