Marva heeft een hart van goud

15/07/2010 - 09:00

Marva werkt in een begeleidingstehuis voor criminele jongeren. Ze is een ontzettend warme vrouw met een hart van goud die steeds voor iedereen klaar staat. Na een moeilijke scheiding kan Marva toch in haar echtelijke woonst blijven, maar 2 jaar geleden slaat het noodlot toe: haar woning brandt af. Na 3 weken in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, trekt Marva tijdelijk bij haar zus Liliane in. Dan krijgt Marva nogmaals een grote klap te verwerken: Liliane overlijdt plots. Marva is dus genoodzaakt naar haar huisje terug te keren, maar dat is slechts gedeeltelijk heropgebouwd. Ze verliest de moed en investeert haar tijd en energie nog meer dan anders in anderen.

Op haar werk is Marva het zonnetje in huis, maar haar huis vertelt een heel ander verhaal. Marva heeft nauwelijks een keuken en badkamer, haar meubels zijn op z’n zachtst gezegd sober en de tuin ligt nog vol afval van na de brand.

Marva’s zus Mariola kan het niet langer aanzien en schakelt Staf in. Terwijl Marva wordt weggelokt op reis, slaan interieurarchtitecte Evy, professionele klusser Rudy en Marva’s grote vriendenkring de handen in mekaar om het huis een absolute make-over te geven.

'Bouwen aan Geluk', donderdag 15 juli om 21.15

Ontdek meer over Bouwen aan Geluk