Staf bouwt aan het geluk van Veronique

10/11/2011 - 10:40

Veronique kreeg samen met haar man 3 kinderen, maar aan hun relatie kwam een einde toen Veronique voor een vrouw koos. Samen met Pim werd zij zielsgelukkig en het koppel kocht een huis, waar nog veel werk aan was. De twee vrouwen hadden samen lijstjes gemaakt van alle werken die nog in hun nieuwe woonst moesten gebeuren, maar dan werd bij Pim kanker vastgesteld en was er geen tijd en energie meer voor de renovatiewerken. Veronique zorgde vier jaar lang voor Pim, maar sinds kort verloor haar vrouw de strijd tegen de slepende ziekte.

Pim had Veroniques boezemvriendin Sarah op het hart gedrukt goed voor haar te zorgen en die taak neemt de hoogzwangere Sarah ter harte. Dankzij de lijstjes die het koppel had gemaakt, weet Sarah wat er nog allemaal te doen staat in het huis en dus trommelt ze Staf, Evy, Rudy en een heleboel vrienden en familie op om mee te helpen klussen. De eerste opdracht is het huis leegmaken om Veronique daarna een nieuwe start te bezorgen. En geen nieuwe start, zonder een nieuw kleedje. De woonkamer, de keuken en Veroniques slaapkamer worden onder handen genomen en ook met de tuin en een lek in het dak gaat het team van ‘Bouwen aan Geluk’ de strijd aan.

Als kers op de taart brengen Staf en co de warmte letterlijk in huis door Pims kachel te installeren. Het was de droom van de twee vrouwen de kachel een mooie plaats te geven in de living en er een gezellige hoek te creëeren. Tussen het harde werk door, maakt Staf ook tijd voor wat ontspanning, door zich als rasechte foorkramer te ontpoppen wanneer hij in de buurt een halsbrekende kermisattractie spot.

'Bouwen Aan Geluk', donderdag 10 november om 20.50

Ontdek meer over Bouwen aan Geluk