Een opfrissing van de woning van Griet en Tom

Terwijl Tom en Griet nietsvermoedend een weekendje naar een wellnessoord worden gestuurd, krijgt hun woning een professionele make-over van Staf en zijn team en heel wat helpende handen.

Tom en Griet kochten enkele jaren geleden samen een huis en hadden zich voorgenomen om het samen een renovatiebeurt te geven. Een tijdje terug werd er bij Tom, die als kind reeds kanker overwon, een hersentumor vastgesteld en sinds zijn laatste operatie is zijn aangezicht gedeeltelijk verlamd.

Sindsdien werkt Tom dagelijks aan zijn herstel in een revalidatiecentrum. Nu Griet zwanger is van hun eerste kindje en ze binnenkort in het huwelijksbootje stappen, begint de tijd te dringen om het huis en de babykamer tijdig gerenoveerd te krijgen.

Beste vriendin Eva trommelt in een mum van tijd heel wat vrienden en vriendinnen op die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om het leven van Tom en Griet comfortabeler te maken. Naast de woonkamer die een grondige beurt moet krijgen, bekommeren Staf, Evy en Rudy zich vooral over de toekomstige babykamer en de huidige slaapkamer van het koppel.

Als Staf te horen krijgt dat Griet gefascineerd is door fotografie en dat ze al lang geen tijd meer heeft kunnen nemen voor haar passie, besluit hij om de bergruimte achter het huis om te bouwen tot een kleine studio waar Griet de eerste foto’s van hun toekomstige spruit kan vastleggen...