Willy Vernaeve

63 jaar, Ivoy-Le-Pré (Frankrijk)

Willy is met zijn 63 jaar de senior van de negende Boer zkt Vrouw-reeks. Hij is een open, goedlachse landbouwer, die zestien jaar geleden het Vlaamse Assenede inruilde voor een hoeve in het pittoreske Ivoy-le-Pré, op zo’n 500 km van Brussel. Willy maakte in la douce France al zijn landbouwambities waar en bouwde een gezond bedrijf uit van maar liefst 400 hectare. Op liefdesvlak ging het Willy iets minder voor de wind. Zijn huwelijk liep op de klippen en sindsdien kon geen enkele vrouw zijn hart nog écht veroveren. Willy heeft drie kinderen: twee dochters en een zoon die klaar is om in de voetsporen van zijn vader te treden. De zestiger wil dus volop van het leven genieten en droomt ervan om samen met zijn toekomstige partner mooie reizen te maken.

Ondanks zijn nieuwe leven op Frans grondgebied, gaat Willy’s hart nog steeds uit naar Vlaamse vrouwen. Hij hoopt tijdens zijn Boer zkt Vrouw-avontuur dan ook een leuke Vlaamse vrouw te ontmoeten, die van zijn huis eindelijk weer een thuis maakt en die samen met hem wil leven zoals God in Frankrijk.

Ben jij een dame die Willy beter wil leren kennen? Stuur dan een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde. Bellen kan naar 0484/636009 of mailen via boerzktvrouw@vtm.be. Vermeld zeker de naam van de boer (Willy)!