Voor wie wordt de vakantie een succes?

04/11/2011 - 17:14

Op Djerba verloopt het niet zo vlot. Tony lijkt steeds minder aandacht te hebben voor Daisy. Wanneer ze beiden een dorpje bezoeken laat de boer duidelijk merken dat op vakantie gaan niet zijn ding is. Ook een bezoekje aan de hammam is niets voor Tony. De vakantie dreigt op een sisser af te lopen…

De vakantie van Hendrik en Ana-Maria in Duitsland is een schot in de roos. Het koppel geniet van mekaar tijdens een bezoek aan een wel heel apart kuuroord. Hendrik en Ana-Maria zijn helemaal weg van mekaar. Maar tijdens een reis leer je natuurlijk ook de mindere kanten van je partner kennen.

Op Kreta bezoeken Miguël en Tanja de historische site van Knossos en ze maken een ritje met een jetski. Gelukkig is er ook tijd voor een uitvoerige babbel daarin laat Miguël weten dat hij alles over heeft voor zijn Tanja. Ze vertelt hem dat ze tot nu  toe geen gemakkelijk leven had maar voor haar is Miguël het grote lot. Wanneer de vakantie bijna afgelopen is, heeft Miguël nog een belofte te vervullen. Eindelijk mag hij zijn massageolie boven halen.

Marieke en Jerry verblijven nog steeds in Istanbul. Het koppel groeit steeds verder uit mekaar. Cultuur en vakantie zijn niet voor Jerry weggelegd zoveel is duidelijk. Toch blijft Marieke haar best doen om de boer wat cultuur bij te brengen. Maar telkens weer laat Jerry duidelijk blijken dat hij zich eigenlijk niet amuseert tijdens zijn vakantie met Marieke.

Op maandag 7 november om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw