Nieuw op maandag: 'Boer zocht Vrouw'

16/05/2012 - 10:59

Met haar 265 brieven brak boerin Tanja vorig seizoen een absoluut record. Tot dan toe was het aardbeienboer Wim die de meeste brieven in ontvangst mocht nemen. Tanja koos na de week op de boerderij voor Miguël, een boerenzoon uit de Westhoek. Het koppel is nog steeds samen en nog altijd even verliefd.

Tijdens het 5de seizoen maakte Vlaanderen kennis met boer Staf en zijn knuffelboerderij. Hij veroverde heel wat vrouwenharten tijdens het verloop van het programma, maar jammer genoeg leverde hem dat geen relatie op. Dina brengt Staf en bezoekje en leert dat je nooit te oud bent om te dromen.

De volgende stop van Dina brengt haar naar het Limburgse Orsmaal waar fruitboer Tom woont. Tijdens het 5de seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ging de ietwat verlegen boer op zoek naar een partner. Zijn zoektocht begon heel succesvol, maar net voor de speeddate maakte Tom bekend dat hij de liefde al gevonden had bij Hannelore. Drie jaar later is het koppel nog altijd gelukkig samen… met groot nieuws voor Dina.

Hetzelfde seizoen zorgde boerin Conny voor een primeur, want ze was de eerste lesbienne ooit die aan het programma deelnam. Toen ze zich aan Vlaanderen voorstelde, stroomden de reacties voor de boerin binnen. Toch vond Conny de ware niet tijdens het programma, maar er was wel die ene briefschrijfster die zelf haar liefdesverklaring op de boerderij kwam afgeven. Hoe is het momenteel tussen haar en Sarah gesteld?

Maandag 21 mei om 20.45

 

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw