Patrick

Patrick droomt van een warme zorgzame vrouw, die overloopt van liefde.

Leeftijd: 49

Woonplaats: Leest

Bedrijf / bezigheden: Samen met zijn dochter Kelly runt Patrick een succesvol veehandel- en veeteeltbedrijf. En hij ziet de dieren ook echt graag. “Als een kalfje ziek is, zal hij dat toch verzorgen en er de dierenarts bijhalen, ook al lopen de kosten dan hoger op dan de verdienste ooit kan zijn”, zegt Kelly. Naast zijn eigen bedrijf onderhoudt Patrick ook de boerderij van zijn ouders, die enkele kilometers verder ligt. Wanneer Kelly zijn boerderij overneemt, kan hij deze klaarstomen voor zijn andere dochter.

Een blik op zijn persoon:  Patrick is een toffe, romantische man. Zorgzaam is een typerend woord voor hem. Hij is het niet alleen voor mens en dier, maar verlangt er ook zelf naar. “Ik heb veel liefde en aandacht nodig. Materieel heb ik echt alles dat ik kan wensen, maar er ontbreekt iets om helemaal gelukkig te zijn. Ik mis echte liefde. Liefde die zich ook uit in kleine dingen, in een knuffel, in samen dingen doen. Als je aan het werk bent, even een kopje thee brengen. Liefde die zich toont in warme zorgzaamheid, daar verlang ik erg naar.”

Zijn droomvrouw: Patrick droomt van een warme, zorgzame vrouw. Liefst eentje die niet uit werken gaat, maar de administratie op de boerderij kan doen, altijd paraat staat voor een goede knuffel tussendoor, een leuke activiteit na het werk, of een gezellige duik samen in zijn binnenzwembad.  “Kortom:  een vrouw die warmte in huis brengt.” En Patrick droomt stiekem nog van meer: “Ik zou heel graag met mijn nieuwe partner nog een kind op de wereld zetten, liefst een zoon.”