Ontdek het servies van 'Boer zkt Vrouw'

11/10/2012 - 15:43

Fan van 'Boer zkt Vrouw'? En van mooi servies? Dan hebben wij de perfecte match! Dit servies geeft elke tafel de unieke sfeer van het boerenleven...

Het boerenleven komt op geheel eigen wijze tot uiting in het design van het servies. Het porseleinen servies bestaat uit rood/wit en blauw/wit geblokte patronen, voorzien van strikjes en houten hartjes. Aan de binnenkant van de kom en de beker staan, symbolisch voor het buitenleven, een haan en een hen afgebeeld.  

Door de eigentijdse vormgeving en het sfeervolle design past dit unieke porseleinen 'Boer zkt Vrouw'-servies perfect in een klassiek, landelijk en zelfs modern interieur.  

Met je voeten in de klei en je hoofd in de wolken. Op zoek naar de ware om de liefde mee te delen en ’s ochtends mee te ontbijten?  Beleef de sfeer van het buitenleven met dit unieke servies van het zeer succesvolle TV-programma Boer zkt. vrouw. 

Voor hem en/of voor haar, maar bij voorkeur samen te gebruiken!

De 'Boer zkt Vrouw' ontbijtset (beker, bord en kom) zijn in een speciale kadoverpakking en losse bekers in een set van twee verkrijgbaar. De Boer zkt. Vrouw collectie biedt ook losse onderdelen aan, waaronder een diep en groot bord, eierdoppen en een kop en schotel. 

Het Boer zkt Vrouw servies is exclusief te koop bij Blokker. Voor prijzen en informatie: www.blokker.be.

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw