Nathalie

Nathalie staat garant voor simpel familiegeluk. Haar werklust en haar gulle lach krijg je er bij.

Leeftijd: 22

Woonplaats: Merchtem (Vlaams-Brabant)

Bedrijf / bezigheden: Nathalie runt samen met haar ouders en haar zus een familiebedrijf dat lente-uitjes, rapen, witte selder, aardappelen, tarwe en maïs verbouwt en een hoevewinkel uitbaat. En dat betekent: veel werk. “Bij ons moet er alle dagen gewerkt worden, maar wij genieten erg van de simpele dingen in het leven. En ik vind hard werken niet erg, dan slaap ik goed (lacht). Ik werk op het land, maar ook in de groentenloods en in de hoevewinkel van mijn zus. In het middelbaar heb ik voor schoonheidsspecialiste gestudeerd, maar na mijn studies werd het al snel duidelijk dat mijn plaats thuis op de boerderij was. Om de stiel echter niet te verleren, verwen ik mijn vrienden of familie af en toe in mijn schoonheidssalon thuis.”

Een blik op haar persoon: Familie is heel belangrijk voor Nathalie. “Wij zijn een hecht gezin en we doen zo veel mogelijk samen. Druk of niet: we eten elke middag samen. Papa en mama werken al 28 jaar 7 dagen op 7 samen en nog zijn ze elkaar niet beu. Dat is toch geweldig?” Een nieuwe vriend zal dan ook goed moeten liggen bij Nathalies familie. “Als mijn papa hem ziet zitten, zal hij meteen een pintje krijgen”, lacht Nathalie. De sociale, mooie brunette heeft een aanstekelijke lach en babbelt honderduit. “Wat kan ik nog zeggen over mezelf? Ik ben graag stipt op tijd en ben steeds recht voor de raap. In mijn vrije tijd hou ik van kokkerellen, winkelen of sporten. Ik zet graag een stapje in de wereld, hou van skiën en citytrippen, maar kan evengoed genieten van een gezellig etentje of een luilekker avondje in de zetel.”

Haar droomman: Nathalie wil de ware tegen het lijf lopen waarmee ze een toekomst kan uitbouwen. En ja, dat mag huisje, tuintje, kindje zijn. “Ik droom van een man die sociaal is en tegen een stootje kan. Hij moet niet alleen mijn vriend worden, maar ook mijn beste vriend. Ik verwacht van mijn toekomstige partner niet dat hij op de boerderij komt werken, maar een handje toesteken wanneer het nodig is moet zeker kunnen. Voor mij liever geen man met twee linkerhanden (lacht)! En heel belangrijk: een glimlach mag hem niet te veel zijn, want zeg nu zelf: een man met een spontane glimlach is toch al veel waard?”