Met welke koppeltjes sluiten we het seizoen af?

10/11/2011 - 16:11

Op maandag 14 november 2011 zit het ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur erop. En het was weer een seizoen vol verrassingen en onverwachte wendingen. Met de rëunie komt een einde aan de zoektocht naar de ideale partner. De boeren ontmoeten elkaar nog één keer. En dat doen ze op de plaats waar het allemaal begon: de locatie van speeddate.
    
Alle boeren zijn op afspraak en stuk voor stuk vertellen ze Dina hoe hun zoektocht verlopen is. Ook de 4 boeren die Dina niet volgde, zijn present. En daar vallen toch wel een paar nieuwtjes te rapen. Zo is Jeroen aan het daten geslagen en ook Wim is niet bij de pakken blijven zitten. Allemaal halen ze herinneringen op aan de voorbij afleveringen.

Voor Tony en Daisy is het geen gemakkelijke tocht geweest. Op de boerderij sloeg de vonk over tussen hen, maar tijdens hun vakantie op Djerba bleek al snel dat Tony misschien toch niet de ideale partner is. Dina polst hoe het nu met hen gesteld is.

Ook Jerry en Marieke leken op vakantie geen koppel te worden. De verschillen tussen beiden waren groot. Marieke genoot van de trip met haar boer naar Istanbul, maar een culturele uitstap is niet weggelegd voor Jerry. Hebben ze nu nog contact?

Tussen Hendrik en Ana-Maria klikte het al van bij de speeddate. De liefde werd doorheen het seizoen alleen maar groter. De vakantie leek bij momenten zelfs op een huwelijksreis. Na de romantische trip maakte Ana-Maria echter kennis met een andere Hendrik. Het werk kreeg plots weer voorrang en Ana-Maria kwam op de tweede plaats. Ze stelt zich dan ook openlijk vragen bij hun relatie. Dina confronteert de twee met hun crisis.

En dan zijn er nog 2 mooie succesverhalen. Zo vond Jeroen uit Oostende zijn Charlotte, die hem op televisie zag en meteen verkocht was. Maanden later zijn de twee nog steeds een koppel. Jeroen werd al voorgesteld aan de Charlottes ouders en is er ondertussen kind aan huis.
 
Ook tussen Tanja en Miguël gaat het goed. Voorlopig hebben ze nog geen woelige watertjes moeten doorzwemmen. Iets wat niet vanzelfsprekend is, want het koppel krijgt in de media veel aandacht. Ze vertellen Dina honderuit over hun ervaringen en de manier waarop zij met die aandacht omgaan.

Maandag 14 november 2011 om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw