Kelly

Kelly droomt van een grote man die van dieren houdt, maar nog meer van haar…

Leeftijd: 23

Woonplaats: Leest

Bedrijf / bezigheden: Kelly en haar vader Patrick, die in dit tiende seizoen van Boer zkt Vrouw ook op zoek gaat naar een partner, runnen samen een bloeiend veehandel- en veeteeltbedrijf. Ze werken dag in, dag uit samen en dat verloopt erg goed. “Papa neemt de leiding, maar hij luistert ook naar mijn mening. Hij wil de komende jaren verder evolueren van handelaar naar kweker van mestvee en laat de boerderij dan over aan mij.” Ook al werken ze samen, toch heeft Kelly haar eigen studio ingericht in een aparte vleugel van de hoeve. “Je moet elk je privacy hebben, hoe goed je ook overeenkomt. En ik wil meteen een eigen leefruimte als ik een vriend vind. Dat dat op de hoeve kan, komt prima uit, want ik wil hier blijven werken en het bedrijf verder uitbouwen. Liefst met mijn partner natuurlijk.”

Een blik op haar persoon: “Ik ben zelfzeker en kom best kordaat over. En ja, ik weet wat ik wil. Ik ben ambitieus. Maar tegelijkertijd ben ik een zacht en romantisch persoon. Ik maak het graag gezellig, zelfs nu ik alleen ben. Maar met twee zou het eens zo fijn zijn.” Met twee, of meer zelfs. “Ik wil heel graag kinderen. En dat moet ook niet zo lang meer duren. Ik ben er klaar voor om een gezinnetje te stichten.”

Haar droomman: “Jongens van mijn leeftijd zijn vaak nog niet met hun toekomst bezig. Ik zoek dus wel iemand die iets ouder is dan ik.” En hoe zou ze haar droompartner verder nog omschrijven? “Ik ben zelf niet klein, dus graag tamelijk groot. Eerlijkheid, dat vind ik ook belangrijk. En hij moet lief zijn. Maar het belangrijkste is dat hij tijd voor mij moet maken, of we nu samen werken of niet. Tijd nemen om samen dingen te doen, hoe klein die soms ook zijn: een badje samen, samen eten en gewoon naar mekaars dag vragen, dat kan al genoeg zijn.”