Jurgen Van Hooste

37 jaar, Stekene (Oost-Vlaanderen)

Rauw, gebakken of in de oven: zijn vers geteeld witloof wordt Jurgen nooit beu. Deze witloofboer is bijzonder trots op zijn product. Perfectie is wat hij elke dag nastreeft. Verder is Jurgen een open en vlotte man die in de liefde nog niet veel geluk heeft gekend. Daar wil hij via Boer zkt Vrouw graag verandering in brengen. Jurgen is erg sportief aangelegd en doet in zijn vrije tijd o.m. aan mountainbiken. Daarnaast investeert hij ook graag tijd in zijn uitgebreide vriendenkring en is hij erg sociaal aangelegd. Jurgen neemt bijvoorbeeld actief deel aan buurtinitiatieven en heeft een eigen clubhuis waarin elke week aan de volkssport krulbollen wordt gedaan.

Jurgen is op zoek naar een lieve, eerlijke en oprechte vrouw met wie hij zijn toekomst kan uitbouwen. Ook een luisterend oor is voor hem van groot belang. Na een lange werkdag gezellig bijpraten is het ideale plaatje dat hij voor ogen heeft.

Ben jij een dame die Jurgen beter wil leren kennen? Stuur dan een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde. Bellen kan naar 0484/636009 of mailen via boerzktvrouw@vtm.be. Vermeld zeker de naam van de boer (Jurgen)!