Jan Vanroose

22 jaar, Koekelare (West-Vlaanderen)

De benjamin in deze negende Boer zkt Vrouw-reeks is de 22-jarige Jan uit Koekelare. Hij is een boer in hart en nieren, maar komt evenzeer graag goed gekleed en verzorgd voor de dag. Jan is een harde werker en een handige Harry die kan klussen als de beste. Samen met zijn familie steekt hij de handen uit de mouwen in hun varkenskwekerij en op de aardbeienplantage. Deze vrolijke jongeman heeft bovendien een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een erg goede band met zijn ouders. Zij zijn immers zijn grote voorbeeld op relationeel gebied. Een leuke meid met wie hij, net zoals hen, een mooie relatie kan uitbouwen is zijn grote droom. Die droom hoopt hij tegen zijn vijfentwintigste te verwezenlijken.

Jan weet wat hij wil in het leven en zoekt een toffe, ambitieuze partner die hem daarbij wil steunen. Zijn ideale vrouw is naturel, dynamisch en weet van aanpakken. Kortom: een jongedame met pit die vooruitkijkt in het leven.

Ben jij een dame die Jan beter wil leren kennen? Stuur dan een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde. Bellen kan naar 0484/636009 of mailen via boerzktvrouw@vtm.be. Vermeld zeker de naam van de boer (Jan)!