Heeft boerin Tanja haar man al gevonden?

Het eerste keuzemoment is achter de rug op de boerderijen. Het gewone leven gaat overal terug zijn gang. Ook bij boer Jeroen en zijn Charlotte. Maar voor hen heeft Dina nog een verrassing in petto, want ze mogen samen op vakantie naar Marbella. En het zal een spannende trip worden, want Jeroen is nog nooit op vakantie geweest met een liefje.

Bij Tanja op de boerderij blijven Boris en Miguël naar het hart van hun boerin dingen. Tanja neemt haar mannen mee naar een trekkertrekevenement. Boris neemt regelmatig deel aan deze wedstrijden en hij besluit indruk te maken op Tanja.  Maar stilaan begint duidelijk te worden dat Tanja wel een boontje heeft voor Miguël. De twee flirten met elkaar dat het een lieve lust is…

En ook bij Tony doet Cupido goed zijn werk. Zowel Daisy als Nadine hebben hun hart verloren aan de boer. Die blijft de dames ondertussen wel opzadelen met taakjes want verliefd of niet, het werk wacht niet. Tony merkt wel dat de dames meer voor hem beginnen voelen. Voor hem maakt dat de zaak er niet gemakkelijker op want hij kan nog altijd niet kiezen. Beide dames zijn volgens hem geschikte partners. Daisy en Nadine blijven verwoede pogingen doen om de romantische kant van Tony wakker te schudden.

Jerry heeft het nog altijd moeilijk om over zijn gevoelens te praten dus Marieke en Nele blijven op hun honger zitten. Het lijkt wel of Jerry zich een beetje achter zijn werk verschuilt. En werk is er genoeg. De stallen moeten uitgemest worden en er moeten aardappelen gerooid worden. Marieke blijft echter niet bij de pakken zitten en neemt Jerry apart voor een goede babbel. Maar daar komt ze een paar dingen te weten die in haar nadeel spelen.

Ana-Maria en Ann gaan met Hendrik naar de fruitveiling. Ann is meteen verkocht, ze is helemaal wild van de veiling met al zijn machines. Ana-Maria ziet het hele gebeuren minder zitten. De laatste ochtend op de boerderij verrast Hendrik zijn dames met ontbijt op bed. De vrouwen zijn gecharmeerd. En ook Ann wil Hendrik in de watten leggen.

Maandag 10 oktober 2011 om 20.45