Dina trekt de boer op in Frankrijk

Dina's ronde begint in Frankrijk. Tijdens het 5de seizoen ging ‘Boer zkt Vrouw’ immers voor het eerst vreemd. Dina maakte niet alleen kennis met de Franse charme, maar ook met die van Fons. De boer met de eeuwige glimlach koos toen voor de pittige Nadine, maar het werd niets tussen de twee. De boer droomde van een mooi leven met een vrouw en een kind. Is die wens ondertussen werkelijkheid geworden?

Daarna trekt Dina naar Tatiana, het meisje met wie boer Gert tijdens het programma een relatie begon. Van haar komen we te weten hoe haar Amerikaanse droom afgelopen is. En ook Nele is erbij, die net de duimen moest leggen voor Tatiana.

Je hoeft niet veel brieven te krijgen om het geluk te vinden. Het is een cliché, maar het blijkt toch weer te kloppen. Dat merkt Dina wanneer ze langs gaat bij Kristof. Hij ontving tijdens het 5de seizoen niet genoeg post, maar één schrijfster kwam haar brief wel eigenhandig afgeven op de boerderij. Mét succes.

Ook Jeroen, Wim en José blikken met veel plezier terug op hun ‘Boer zkt Vrouw’- avontuur. Het trio mocht vorig jaar niet op speeddate omdat ze minder brieven hadden dan de andere boeren, maar toch veranderde het programma ook hun leven.

Annelies was de eerste boerin die Dina voorstelde aan Vlaanderen, en ook bij haar heeft het leven niet stilgestaan. Zowel op de boerderij als thuis, veranderde er voor haar heel wat.

Groeteboer Filip ontving tijdens het 5de seizoen van het programma net niet genoeg brieven, maar toch is hij nog altijd even enthousiast als het over vrouwen gaat. Filip doet nog steeds zijn uiterste best om vrouwen in de watten te leggen. Dat ondervindt Dina wanneer ze bij hem op bezoek gaat.

Boer Jeroen uit Wilskerke kreeg vorig jaar 123 brieven van Dina. Drie dames mochten op de boerderij logeren, maar kregen er te horen dat Jeroen de liefde al gevonden had. De gelukkige was Charlotte, een meisje dat hij net voor de speeddate leerde kennen. Ze had hem op tv gezien en kaapte de boer weg. Is de liefde nog altijd even groot als vorig jaar?

Maandag 28 mei om 20.45