De koppels vertrekken op reis

28/10/2011 - 14:11

Jerry, Tony, Hendrik en Tanja zien mekaar voor het eerst sinds de speeddate terug. Ze hebben dan ook heel wat bij te praten. Zo zijn er al 2 koppels bekend en dat verbaast vooral Tony. Hij wil het liever iets langzamer aan doen. Dina vertelt de boeren ook naar waar ze op vakantie mogen.

Tanja vertrekt met Miguël naar Kreta. Moeder Greta krijgt alvast een waslijst met taken voorgeschoteld. Het koppel logeert in een luxeresort met een gigantische kamer, inclusief een privézwembad op het dak. Het perfecte kader voor een romantische reis. Dat het koppel nog steeds smoorverliefd is, is iedereen duidelijk. Ze wijken geen moment van mekaars zijde.

Hendrik vertrekt met zijn Ana-Maria naar het Zwarte Woud in Duitsland. Moeder Monique wuift haar zoon uit maar ze heeft het moeilijk met zijn vertrek. Ze moet hem normaal nooit zo lang missen, maar Ana-Maria belooft dat ze goed voor Hendrik zal zorgen. Eenmaal in Duitsland kan de sprookjesvakantie van start gaan voor het koppel. Het begint al meteen met een romantische koetstocht.

Voor Tony en Daisy is de vakantie heel belangrijk. Ze zijn nog geen koppel maar willen er het beste van maken en Daisy hoopt de romantische kant van Tony in Djerba te ontdekken. Voor hem is het de eerste keer dat hij op vakantie gaat. En dat is even wennen. Vooral de overvloedige luxe in het resort is niet iets wat Tony kent. Daisy weet nog steeds niet wat haar boer nu voor haar voelt en dat hoopt ze spoedig te ontdekken.

De bestemming van Jerry en Marieke is Istanbul. Al van bij de aankomst is duidelijk dat Jerry niet echt veel interesse in de wereldstad heeft. Hij hunkert meer naar zijn velden en zijn beesten. Het stadscentrum is hem veel te druk en de culturele bezienswaardigheden zijn al helemaal niet voor hem weggelegd. Marieke doet haar best om Jerry toch wat cultuur bij te brengen. Maar het lijkt er sterk op dat ze van een kale reis zal terug komen…

Op maandag 31 oktober om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw