De boeren maken zich op voor de komst van hun logees

09/09/2011 - 15:05

De grote dag is aangebroken. Eindelijk kunnen Tanja, Hendrik, Tony, Jerry en Jeroen van dichtbij kennis maken met hun 3 mannen en vrouwen. Het leven op de boerderij zal er een week lang heel anders uitzien. Maar eerst moeten er nog wat voorbereidingen getroffen worden. Boer Hendrik krijgt de hulp van zijn moeder die even verderop woont. Zij droomt al hardop van een geschikte vrouw voor haar zoon. Ze laat niets aan het toeval en voorziet een verrassing voor de dames. Wanneer Dina toekomt, mag ze meteen de handen uit de mouwen steken. Er moet immers nog een bed in de slaapkamer van de vrouwen gezet worden.

Tony woont in zijn ouderlijk huis en is op alles voorbereid. Maar wanneer de dames arriveren op het erf, is Tony nergens te bespeuren. Daisy en Nadine gaan dan maar zelf op ontdekking. De derde kandidaat, Inge, laat op zich wachten.

Tanja kijkt uit naar de komst van Miguel, Bram en Boris. Het is meteen duidelijk dat zij er alles aan zullen doen om het hart van de populaire boerin te veroveren. Maar Tanja zet haar mannen meteen aan het werk.

Jerry ontvangt Dina met open armen maar hij heeft een probleem. Hij woont niet op de boerderij zelf en heeft schrik dat de vrouwen zijn erf niet gaan vinden. Samen met Dina maakt hij een spandoek om op te hangen. En de boodschap daarop is duidelijk…

En boer Jeroen? Die is druk bezig in de stallen wanneer Dina een kijkje komt nemen. Hij heeft een knoop in de maag. Hij heeft Dina iets op te biechten…

Maandag 12 september om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw