Andy Van Rossem

28 jaar, Daknam (Oost-Vlaanderen)

Andy is een gedreven, ambitieuze boer die trots is op zijn modern, computergestuurd melkveebedrijf en naar eigen zeggen oprecht van zijn koeien houdt. Van kindsbeen af droomde hij er al van om later een boerderij te runnen. Andy heeft het hart op de juiste plaats en werd vier jaar geleden zorgboer. Sindsdien begeleidt hij mensen met een beperking op zijn boerderij en laat hij hen meehelpen bij de dagelijkse verzorging van de dieren. Ook sociaal contact is een absolute must in het leven van Andy. Hij heeft veel vrienden en is graag gezien in het verenigingsleven van Lokeren. Hoewel hij al enkele relaties achter de rug heeft, is Andy de ware liefde nog niet tegengekomen. Wel is hij absoluut klaar om zich te settelen en droomt hij luidop van een eigen gezin.

Andy is op zoek naar een lieve partner met wie hij op stap kan gaan, plezier maken en reizen. Kortom: iemand om zijn leven mee te delen. Zijn toekomstige partner hoeft niet zelf aan de slag te gaan op de boerderij, maar begrip voor de tijd en energie die hij in zijn beroep en passie stopt, is een must.

Ben jij een dame die Andy beter wil leren kennen? Stuur dan een persoonlijke brief met 2 recente foto’s naar Boer zkt Vrouw, Postbus 100, 1800 Vilvoorde. Bellen kan naar 0484/636009 of mailen via boerzktvrouw@vtm.be. Vermeld zeker de naam van de boer (Andy)!