TRISTAN SWENNEN (25) - Loonwerker en koeienboer

 ELLIKOM (Limburg)

 

OVER ZIJN WERK

Tristan werkt tijdens de week als loonwerker bij een bedrijf dat groenten vervoert vanop het land naar een verwerkingsfabriek in Bree. Hij rijdt er met de vrachtwagen en ook met de tractor, vooral in het hoogseizoen wanneer de maïs geoogst moet worden. Na zijn uren en in het weekend werkt hij op de boerderij die nu van zijn ouders is maar die al meer dan 400 jaar in handen is van zijn familie. Op de boerderij staan zo’n 80 koeien die ze grootbrengen tot vleesvee. Tristan doet de taken samen met zijn vader. Hij mest de stallen uit, voedert de koeien, bewerkt het land met de tractor, controleert dagelijks de veestapel en de weide en assisteert de veearts als die langskomt.

 

OVER TRISTAN

Tristan is een moderne kerel, helemaal niet de ‘klassieke’ boer. Hij ziet er goed uit en gaat vaak op stap met vrienden. Eén van zijn hobby’s is shoppen. Hij houdt van mooie kleren en schoenen, en wil er altijd piekfijn uitzien. Tristan is zelfzeker, sociaal, spontaan en behulpzaam. Hij mag er dan best wel stoer uit zien: hij is ontzettend lief en niet vies van rustige gesprekken en wat romantiek. 

 

OVER DE LIEFDE

Alhoewel hij veel aantrek heeft bij de meisjes, valt Tristan op mannen. Hij is al verschillende jaren uit de kast en en heeft daar nooit een probleem mee gehad. Hij heeft 2 relaties gehad: eentje van 3 en eentje van 5 jaar. Echt bij iemand thuis kunnen komen, is zijn ultieme droom. Hij is er klaar voor om zich te settelen en wil iemand ontmoeten met wie hij kan samenwonen en een toekomst kan uitbouwen. Hij wil ook heel graag trouwen. Tristan zoekt een man die lief is maar waar toch pit in zit. Iemand van min of meer zijn leeftijd, die toch ook wel interesse heeft in de stiel. Trouw vindt hij erg belangrijk.