FRITS STEVENS (23) - Pluimveeboer

HAMONT (Limburg)

 

- OVER ZIJN WERK

Frits behaalde zijn diploma lasser-monteur, een back-up plan want hij droomde al van kleins af aan om boer te worden. Na zijn studies heeft hij eerst als loonwerker voor een boer gewerkt want tractors en veldwerk interesseerden hem wel. Op zijn 21ste nam hij het pluimveebedrijf van zijn vader over. Dat gebeurde vroeger dan voorzien, want het noodlot sloeg toe toen zijn vader overleed. Het bedrijf kwam op de schouders van Frits terecht, die in avondschool nog 2 jaar landbouw ging studeren en ineens op jonge leeftijd zaakvoerder werd. Hij doet zijn werk met hart en ziel en hij heeft plannen om de zaak nog verder uit te breiden. Momenteel heeft hij 80.000 kippen onder zijn hoede.

 

- OVER FRITS

Als CEO van zijn eigen bedrijf heeft Frits het druk maar hij maakt graag tijd voor zijn hobby’s. Carnaval vieren is daar één van. Hij is lid van een carnavalsgroep, is een grote supporter van Racing Genk en rijdt op zondag graag met zijn motor. Hij cijfert zich makkelijk weg en zal altijd eerst anderen helpen. Frits is een beetje verlegen als het op vrouwen aan komt en dus komt Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home als geroepen, want nu kunnen vrouwen de eerste stap zetten en zo zelf ontdekken dat de pluimveeboer misschien wel wat schuchter is, maar wel heel erg lief en zorgzaam.

 

- OVER DE LIEFDE

Sinds 2 jaar is Frits single. Hij is op zoek naar een jonge, vlotte en sociale vrouw die haar eigen ding kan doen, want hij kan het bedrijf perfect alleen runnen. Hij wil een lief en zacht meisje dat ook op haar strepen durft te staan zodat Frits niet te ver gaat in zijn werk. Voor hem is de perfecte relatie er eentje waarin je goed met elkaar kan opschieten en wanneer je mekaar kan loslaten en elkaars interesses kan begrijpen. “Papa zei altijd: graag zien doe je maar 2 weken, maar overeen komen doe je je hele leven.” Frits wil heel graag een gezin stichten. Zelf vond hij het zalig om als kind tussen de kuikentjes rond te lopen. Hij vindt zichzelf een goede catch omdat hij lief is, tijd wil investeren in de relatie en zich goed kan aanpassen.