DRIES CLAEYS (31) - Paardenpensionhouder en akkerbouwer

ZUIENKERKE (West-Vlaanderen)

 

OVER ZIJN WERK

Dries werkt sinds 2015 in het paardenpension van zijn ouders. Daar kunnen mensen een stal huren voor hun paarden, en er komen rijden op de verschillende binnen-en buitenpistes. Dries is verantwoordelijk voor die pistes en de paardenstallen. Hij doet het onderhoud en verzorgt de 20 paarden die er in zijn stal staan. Daarnaast heeft de familie ook nog 90 hectare akkers waar o.a. tarwe, wintergerst, spelt, suikerbieten en maïs worden verbouwd. Ook hier steekt Dries als het nodig is een handje toe. Vruchten kweken en kijken hoe ze groeien, oogst binnenhalen… voor Dries is er niets mooiers. Buiten een geweldige vrouw misschien. 

 

OVER DRIES

Dries gaat graag goed gekleed door het leven en komt altijd netjes voor de dag, ook als hij aan de slag is in de stallen. Hij is sociaal en positief ingesteld, hij ziet het altijd liever wit dan zwart. Dries gaat graag uit eten en op stap met vrienden maar kan ook genieten van de rust en vrijheid op het platteland. 

 

OVER DE LIEFDE

Dries bouwde recent een nieuw huis vlak bij de boerderij en vindt dat de tijd nu rijp is voor een vrouw om echt aan zijn toekomst te beginnen. Ondertussen is hij 2 jaar vrijgezel. De paardenboer zoekt een enthousiast iemand die positief in het leven staat en die begrijpt wat hij doet. Een jonge, enthousiaste vrouw met een mooie glimlach, die net zoals hij graag kinderen wil. Een partner om eventueel mee samen te werken maar ook om mee te genieten van het leven en elkaar.