DAVID FRANSSENS (36) - Perenkweker

SINT-GILLIS-WAAS (Oost-Vlaanderen)

 

- OVER ZIJN WERK

David nam in 2003, op zijn negentiende, een bestaande perenkwekerij over en sindsdien heeft hij het bedrijf verder uitgebouwd. Op dit moment heeft hij 60 hectare peren. Die percelen liggen vooral in Beveren en in Sint-Gillis-Waas maar ook net over de grens, in het Nederlandse Breskens, heeft hij grond liggen. Peren kweken is voor David zijn lust en leven. Het was al van jongs af aan zijn droom om fruitteler te worden en de zaken gaan goed. Tijdens de drukste periode eind augustus, begin september worden er op 3 weken tijd maar liefst 2 miljoen kilo peren geplukt.

 

- OVER DAVID

David is een lieve man en de zorgzame papa van twee kinderen. In een groep zal hij eerder op de achtergrond blijven, maar hij is een vlotte babbelaar en erg ambitieus. David gaat graag skiën, geniet ervan om naar de kust te gaan, te wandelen en te fietsen en hij maakt graag ruimte voor romantiek: knuffelen, een glaasje cava, een kaarsje,...

 

- OVER DE LIEFDE

David is sinds 2 jaar single. Daarvoor had hij 12 jaar een vaste relatie. Daaruit heeft hij 2 kinderen: Marie, een dochter van 7 jaar, en Bo, een zoontje van 4. Doorheen de week zijn de kinderen bij zijn ex-partner, in het weekend zijn ze bij David en kan hij al zijn vaderliefde kwijt. David mist een vrouw in zijn leven. Hij vindt het verschrikkelijk om ’s avonds thuis te komen in een leeg huis. Hij mist een goed gesprek en genegenheid. Hij valt op zachtaardige, naturelle vrouwen. Hij wil iemand die begrip toont voor zijn zaak en in een ideaal scenario droomt hij van een partner die samen met hem de perenkwekerij wil runnen. Ondanks dat hij al twee kinderen heeft, sluit hij kinderen met een nieuwe partner zeker niet uit. David hoopt via Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home de ware te vinden zodat hij zich daarna voor 100 % kan focussen op een mooie toekomst. Een toekomst waarin hij een mooi evenwicht kan vinden tussen werk, liefde en familie.