BART BEYAERT (28) - Akkerbouwer & varkensboer

WORTEGEM-PETEGEM (Oost-Vlaanderen)

 

OVER ZIJN WERK

Bart studeerde agro- en biotechnologie en behaalde in 2013 zijn bachelor diploma. Nog hetzelfde jaar nam hij de ouderlijke boerderij over, op dat moment een akkerbouwbedrijf met varkens en vleeskoeien. Bart besloot zich te concentreren op de 47 ha akkerbouw. Hij teelt vooral aardappelen, ongeveer 600.000 kg per jaar en daarnaast ook suikerbieten, maïs en graan. Bart heeft ook 500 varkens die hij opfokt voor een ander bedrijf en waarvoor hij een kweekloonvergoeding krijgt. Omdat hij op de boerderij sociaal contact miste, werkt hij ook als vertegenwoordiger bij een veevoederbedrijf. Zijn vakanties en werkschema’s voor beide jobs zijn perfect af te stemmen op mekaar. 

 

OVER BART

Bart is de jongste van 6 en groeide op tussen 5 zussen. Je kan dus wel zeggen dat hij weet hoe vrouwen in mekaar zitten. Hij is zachtaardig, lief, romantisch en vindt voor elkaar zorgen, kaarsjes aansteken, koken en zoveel mogelijk samen zijn en elkaar alles kunnen zeggen belangrijk. Bart heeft ook heel wat hobby’s. Hij zingt en kookt graag, houdt van paardrijden en reizen, en hij is een handige harry.

 

OVER DE LIEFDE

Bart is sinds 2016 single en beseft dat het hoog tijd is om daar verandering in te brengen. Al zijn vrienden hebben een partner en hij wil die trein niet missen. Hij droomt luidop van een gezin met kinderen. Geen 6 zoals zijn ouders, maar wel graag 2. Bart zoekt een maatje, iemand om ’s avonds bij thuis te komen. Een vrouw die vooruit wil in het leven.