Tanja en Miguël genieten in het wellnesscenter

21/10/2011 - 16:19

Tony staat nog als laatste voor een hartverscheurende keuze. Hij kan maar niet beslissen met wie hij verder wil: Daisy of Nadine. Maar toch zal hij de knoop moeten doorhakken.

Daarna is het voor iedereen hoog tijd om kennis te maken met hun ‘schoonfamilie’. En dat verloopt bij de één al wat vlotter dan bij de ander… Hendrik bezoekt Ana-Maria op haar werk. Zij werkt als poetshulp  en wil haar boer ook wel eens aan het werk zien, dus ze heeft een paar poetsklussen voor hem. Later die dag neemt ze Hendrik mee naar haar studio in het hartje van Antwerpen. Ana-Maria’s familie woont in Roemenië en daarom besluit ze een foto van Hendrik en haar te laten maken om op te sturen naar haar geboorteland.

Voor Miguël is het een extra speciale dag. Want Tanja komt op bezoek en het is ook nog eens zijn verjaardag. Dubbel feest dus. Eerst maakt Tanja kennis met de ouders van haar nieuwe vriend, die zelf ook boeren zijn. En daarna heeft ze een verrassing voor hem in petto, namelijk een behandeling in een wellnesscenter. Daar blijkt al snel dat de twee tot over hun oren verliefd zijn op mekaar.

Jerry krijgt het tijdens zijn bezoek zwaar te verduren. Eerst gaat hij langs bij Marieke en zij neemt hem meteen mee voor een wandeling. Ze heeft nog niet echt met Jerry kunnen praten over ernstige zaken en daar wil ze verandering in brengen als hij met haar op vakantie wil. Ook bij de schoonfamilie krijgt Jerry het moeilijk, wanneer hij wordt onderworpen aan een spervuur van vragen.

Ook Tony maakt kennis met zijn misschien wel toekomstige schoonfamilie, gewapend met een bloempje om een goede indruk te maken.

'Boer zkt Vrouw', maandag 24 oktober om 20.45

Ontdek meer over Boer zkt Vrouw