Het boek van 'TV Makelaar'

21/01/2010 - 13:16

Een eigen huis, een plek onder de zon… In dit boek werden alle praktische tips uit ‘TV-Makelaar’ verzameld. Je leest alles wat je moet weten over bouwen en verbouwen, een huis kopen of verkopen.

Van de juridische aspecten tot handige checklisten, van architecten en aannemers tot energietips en premies. Hoe verloopt een openbare verkoop? Welke zijn de stedebouwkundige voorschriften? Wie heb je nodig bij de bouw van een huis? Hoe zet ik mijn woning op de markt en hoe haal ik er het maximum uit?… Wil je meer weten over huizen in het buitenland, over duurzaam of bio-ecologisch bouwen? Je krijgt interessante tips en handige checklists.

HUIS TE KOOP is een handige wegwijzer voor iedereen die een eigen of een andere stulp zoekt.

Ontdek meer over TV Makelaar

tv makelaar programma infomatie

Al zes seizoenen lang volgde TV het reilen en zeilen van de Vlaamse vastgoedmarkt. Het nieuwe seizoen houdt ook heel wat uitdagingen in voor Jo De Poorter.  Zal hij er opnieuw in slagen om voor zo weinig mogelijk budget, zo veel mogelijk eisen in te willigen en net dat éne vastgoedpareltje vinden waarnaar onze kandidaten zo naarstig op zoek zijn? Zoals altijd staat architect Peter Vermeulen het 'TV Makelaar'-team bij met raad en daad. Een onafhankelijke correcte schatting van een woning is tenslotte de beste basis om een verkoopprijs te bepalen. Zijn kritische blik laat niets onopgemerkt. Ligging en een degelijke basisstructuur blijven voor hem het belangrijkste. Kortom: wie er aan denkt een woning te verkopen of op zoek is naar een eigen droomwoning, kan heel wat opsteken van 'TV Makelaar'!