De Millennium-trilogie van Stieg Larsson: 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland en Vlaanderen!

22/07/2010 - 11:54

De Millennium-trilogie van Stieg Larsson domineert al jaren wereldwijd de bestsellerlijsten, er zijn over de hele wereld meer dan 30 miljoen boeken verkocht. Mannen die vrouwen haten, De vrouw die met vuur speelde en Gerechtigheid namen de eerste drie plaatsen in van de bestverkochte spannende boeken in juni. In oktober 2010 verwacht de uitgeverij 1 miljoen exemplaren te hebben verkocht van Mannen die vrouwen haten.

Voor Uitgeverij Signatuur een mooie gelegenheid om op zoek te gaan naar de beste Lisbeth Salander lookalike.
Als ingenieuze computerhackster met een fotografisch geheugen steunt ze journalist Mikael Blomkvist bij zijn zoektocht naar gerechtigheid, waarbij ze hem altijd een stapje voor lijkt te zijn. Ze laat zich nooit in de kaart kijken en ze is dwars, rebels, biseksueel, punk, hyperintelligent en wars van conventies.

Hoe doe je mee?
1 Maak een originele, goed lijkende digitale foto van jezelf als Lisbeth Salander.
2 Ga naar de fanpage op facebook
http://www.standaarduitgeverij.be/boeken/wedstrijden/lisbethsalander/
3 De inzending met de meeste "Vind ik leuk-duimpjes" is de winnaar. Laat dus al je vrienden, familie en bekenden weten dat ze kunnen stemmen op jouw foto!

De inzender met de meeste "Vind ik leuk-duimpjes" wordt beloond met een weekendje Stockholm voor twee (incl vlucht & hotelovernachting). De tweede en de derde prijs zijn een dvd-pakket van de films van de Millennium-trilogie.

Eind oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

www.stieglarsson.nl

20 juli 2010

Patrick Van Gompel

Ontdek meer over Archief