Laatste huwelijk, fotoshoot, huwelijksfeesten en hilarische en ontroerende speeches!

09/02/2017 - 19:45

Voor drie van de vier koppels is het wachten voorbij: Nicolas en Evelien, Veerle en Nick, en Ben en Tine hebben mekaar voor het eerst ontmoet en meteen het jawoord gegeven. In de derde aflevering van Blind Getrouwd op maandag 13 februari, is het eindelijk aan de 26-jarige notarieel juriste Sally uit Melsele en de 28-jarige planning coördinator Mathias uit Elsene: kunnen ze hun zenuwen onder controle houden? Hoe reageren zij bij hun eerste ontmoeting? En wat is hun eerste indruk van mekaar?

Na het laatste jawoord, wacht de vier koppels een feestelijke trouwdag, de ideale gelegenheid om alle stress even van zich af te dansen en mekaar en mekaars vrienden en familie beter te leren kennen. 

Maar eerst wacht hen nog een fotoshoot voor enkele mooie trouwfoto’s waar ze later hopelijk nostalgisch naar kunnen terugkijken. Sommige koppels voelen zich volledig op hun gemak en hebben er geen probleem mee mekaar vast te pakken, voor anderen voelt het allemaal nog wat onwennig aan en is het moeilijk om in mekaars ogen te verdrinken. 

Ontdek meer over Blind Getrouwd

Nieuwe fragmenten

Over Blind Getrouwd

Wat als je je jawoord geeft aan iemand die je nog nooit gezien hebt? In Blind Getrouwd vertrouwen acht singles op vier experten om hun ideale partner te vinden. 

Meer dan 2800 singles schreven zich in, in de hoop hun perfecte match te vinden. De deelnemers beseffen dat ze hun toekomstige man of vrouw pas in het gemeentehuis zullen zien, nét voor ze mekaar hun jawoord moeten geven.

Ze laten de keuze van hun partner volledig over aan de relatie-experten en kijken reikhalzend uit naar hun trouwdag, de spannendste dag van hun leven. Daarna begint het leven van de drie duo’s samen pas echt. Een huwelijksfeest, samen op huwelijksreis, om meteen daarna te gaan samenwonen. Dit sociaal experiment volgt de koppels in de eerste weken na hun jawoord. Grijpen ze de kans om de liefde te laten groeien en leven ze nog lang en gelukkig?

 

Schrijf je in voor 'Blind Getrouwd'!

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experts? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!

Experten

Deelnemers

Extra