Laatste huwelijk, fotoshoot, huwelijksfeesten en hilarische en ontroerende speeches!

09/02/2017 - 19:45

Voor drie van de vier koppels is het wachten voorbij: Nicolas en Evelien, Veerle en Nick, en Ben en Tine hebben mekaar voor het eerst ontmoet en meteen het jawoord gegeven. In de derde aflevering van Blind Getrouwd op maandag 13 februari, is het eindelijk aan de 26-jarige notarieel juriste Sally uit Melsele en de 28-jarige planning coördinator Mathias uit Elsene: kunnen ze hun zenuwen onder controle houden? Hoe reageren zij bij hun eerste ontmoeting? En wat is hun eerste indruk van mekaar?

Na het laatste jawoord, wacht de vier koppels een feestelijke trouwdag, de ideale gelegenheid om alle stress even van zich af te dansen en mekaar en mekaars vrienden en familie beter te leren kennen. 

Maar eerst wacht hen nog een fotoshoot voor enkele mooie trouwfoto’s waar ze later hopelijk nostalgisch naar kunnen terugkijken. Sommige koppels voelen zich volledig op hun gemak en hebben er geen probleem mee mekaar vast te pakken, voor anderen voelt het allemaal nog wat onwennig aan en is het moeilijk om in mekaars ogen te verdrinken. 

Ontdek meer over Blind Getrouwd

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Blind Getrouwd'!

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experts? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!

Over Blind Getrouwd

Maar liefst 3600 mensen schreven zich in voor het derde seizoen van Blind Getrouwd, dat op maandag 29 januari van start gaat. Het vaste team van experten - bestaande uit Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe - werd voor het nieuwe seizoen versterkt door een vijfde: seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck. Samen stortten ze zich op de profielen van de singles en stelden ze voor de eerste keer 5 koppels samen.

 

Experten

Deelnemers

Extra