Kobe Ilsen: “Voor een BV-versie van ‘Blind getrouwd’ mogen ze mij bellen”

31/07/2018 - 15:20

Hoewel hij tonnen charisma bezit, is het Kobe Ilsen nog niet gelukt om de vrouw van zijn leven aan de haak te slaan. Toch doen tegenslagen zoals bedrog en een onbeantwoorde liefde de presentator niet panikeren. Al is hij absoluut geen zelfzekere macho.

Hoe het komt dat hij nog steeds vrijgezel is? “Nadat ik iemand heb leren kennen, komt er altijd wel een kantelmoment. Dan laat ze mijn naam bijvoorbeeld vallen in haar vriendenkring en wordt ze afgeschrikt door de wildste – foutieve – verhalen die dan naar boven komen.” Als de relatie deze eerste vuurproef toch overleeft, kunnen de vrouwen niet altijd even goed om met de bekendheid van Kobe: “Ja, dan stopt het, hé. Ik kan die bekendheid niet wegtoveren.”

De mama van Kobe is er anders zeker van dat Kobe klaar is voor een serieuze relatie. “Ze heeft al gezegd dat ze me wil inschrijven voor Blind Getrouwd, maar dat mag niet volgens zijn contract. Anders met veel plezier. Op basis van de wetenschap gekoppeld worden: dat lijkt me interessant. Als er ooit een BV-versie komt, dan mogen ze me bellen.”

Lees het volledige artikel hier. 

Ontdek meer over Blind Getrouwd

Nieuwe fragmenten

Schrijf je in voor 'Blind Getrouwd'!

Ben jij 25 jaar of ouder en heb je de ware nog niet gevonden? Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door een team van experts? Meld je dan nu aan voor dit unieke relatie-experiment.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!

Over Blind Getrouwd

Maar liefst 3600 mensen schreven zich in voor het derde seizoen van Blind Getrouwd, dat op maandag 29 januari van start gaat. Het vaste team van experten - bestaande uit Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe - werd voor het nieuwe seizoen versterkt door een vijfde: seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck. Samen stortten ze zich op de profielen van de singles en stelden ze voor de eerste keer 5 koppels samen.

 

Experten

Deelnemers

Extra