Deze 4 dingen kan je maandag in Blind Getrouwd verwachten

Op maandag 27 februari 2017 spenderen de pasgetrouwde koppels hun laatste dagen op huwelijksreis, én vliegen ze erna terug naar België om meteen te gaan samenwonen. Twee grote tests voor de newlyweds, die naar mekaar toegroeien en soms ook de eerste obstakels moeten zien te overwinnen. 

 

1. Ben & Tine groeien naar elkaar toe

Dat het van in het begin erg goed klikte tussen Tine en Ben, maar dat hij uiterlijk haar type niet was, is geen geheim meer. Maar op Lanzarote voelt Tine zich steeds beter bij hem en groeien de twee duidelijk naar mekaar toe: “Ik ben blij dat ik niet meer zo’n zware periode heb als de eerste twee dagen. Dat doet mij heel goed. Dat doet òns goed. Er zijn denk ik veel relaties die uit vriendschap beginnen en dan uitmonden in liefdesrelaties. Is het nu de klik die maakt dat het bij mij is omgedraaid? Ik kan dat niet verwoorden, ik wil hem gewoon leren kennen. Voor mij gaat het nu in mijn hoofd de positieve kant op.”het bij mij is omgedraaid? Ik kan dat niet verwoorden, ik wil hem gewoon leren kennen. Voor mij gaat het nu in mijn hoofd de positieve kant op.”

 

 2. Nicolas & Evelien hebben een eerste moeilijk momentje

Nicolas en Evelien beleefden tot nu toe een droomstart, maar bereiken een eerste moeilijk moment op Tenerife wanneer blijkt dat Nicolas meer fysiek contact zoekt dan Evelien. Zij voelt zich nog niet 100 % omdat ze, ondanks de geweldige klik, nog niet verliefd is op haar man. Knuffelbeer Nicolas wordt echter onzeker wanneer Evelien hem daarop wijst, waarop zij zich dan weer schuldig voelt.

 

 

3. Tussen Nick & Veerle zit het HELEMAAL goed

Veerle en Nick vertoeven op Gran Canaria en kunnen het steeds beter vinden met elkaar. Nick legt Veerle massaal in de watten, iets wat zijn niet gewoon is. Kan ze genieten van de aandacht, of heeft ze liever de touwtjes in handen? 

 

4Mathias & Sally moeten elkaar nog zien te vinden op Fuertaventura

Mathias vreest dat Sally een ietwat verkeerd beeld heeft van hem en is vastberaden haar de echte Mathias te leren kennen. En dat is: een lieve man die zijn vrouw wil verzorgen, zeker wanneer ze o.a. haar voet verzwikt.