Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Wordt de zegetocht verdergezet?

Op 23 november komen we te weten of de vriendinnen hun zegetocht verder zetten in de strijd om de hoofdprijs van 100.000 euro. Het enthousiasme en de vastberadenheid is er alvast: de door mode gepassioneerde meiden dromen ervan een boetiek te openen, maar daar is veel geld voor nodig… Als ze de volgende opdracht tot een goed einde brengen, hebben ze alvast een mooi startbudget van 10.000 euro want daarop is het safetylevel van ‘Binnen de Minuut’ vastgepind.

Ook Ronald en de 18-jarige Shana uit Booischot doen een gooi naar de 100.000 euro. Als internationaal vrachtwagenchauffeur ziet Ronald zijn dochter enkel in het weekend. Hun  deelname aan ‘Binnen de Minuut’ is dan  ook de uitgelezen kans om de familieband te versterken. Wekenlang hebben ze geoefend en ze staan te popelen om de arena te betreden.

Als laatste duo treden Seb en Aaron aan, 2 vlotte boys uit het Antwerpse die zichzelf 'Mister 60 seconds' noemen. Qua zelfvertrouwen zit het bij deze schoonbroers en vrienden al goed. Maar dat is uiteraard geen garantie op succes…

Woensdag 23 november om 20.45