Iris en Mieke hebben hard geoefend

20/12/2011 - 11:04

De Kerstperiode is voor velen hét moment om nog wat vakantie te nemen, zich rustig voor te bereiden op familie-etentjes en om last minute nog enkele cadeautjes te scoren om onder de kerstboom te leggen. Van rust is er bij de 'Binnen de Minuut'-kandidaten de laatste tijd weinig sprake geweest want zij hebben thuis keihard geoefend om alle spellen onder de knie te krijgen.
 
Iris en Mieke uit Oosteeklo en Lembeke kennen mekaar vijf jaar, maar zijn sinds drie jaar erg close. De vriendinnen slaan de handen in mekaar en zetten alles op alles om de felbegeerde 100.000 euro binnen te rijven. Mieke droomt ervan om zich met het geld een 'chique-dikke-nekken-vrouwen-auto' aan te schaffen en Iris zou zichzelf een snoepreisje cadeau doen. Maar worden de dromen ook werkelijkheid? Aan gebrek aan mentale steun kan het alvast niet liggen, want Mieke wordt vanop de tribune aangemoedigd door haar tweelingzus Tanja Dexters.

Voor Gunther uit Kortrijk en Gert uit Denderwindeke wordt het een blind date. De mannen kenden mekaar niet wanneer ze zich inschreven, maar ondertussen hebben ze elk vrij moment benut om de spelletjes in te oefenen en bundelen ze de krachten in de hoop een verbluffend resultaat neer te zetten.
 
'Binnen de Minuut', woensdag 21 december om 20.45

Ontdek meer over Archief