De eerste blind date in de spelarena

29/11/2011 - 11:18

Bij de inschrijvingen voor deze editie moesten de deelnemers zich in duo aanmelden, maar ook wie op z'n eentje wilde meespelen was meer dan welkom. Op één voorwaarde: wie de spelarena haalde, kreeg er een gemotiveerde -maar onbekende- spelpartner bij om spellen met huis-, tuin- en keukenmateriaal tot een goed einde te brengen.

De charmante Isaura uit Kessel-Lo schreef zich individueel in voor ‘Binnen de Minuut’. Fahd, een student uit Asse, deed hetzelfde en de 2 werden gekoppeld tot een hopelijk onklopbaar duo. Samen gaan ze de strijd aan tegen de genadeloze klok, met als ultieme doel de 100.000 euro. Of 50.000… aangezien de buit eerlijk verdeeld zal worden. Maar eerst moet er gespeeld én gewonnen worden. Isaura’s grootste passie is de circusschool, dus ze hoopt dat ze met haar acrobatische kunsten alvast een streepje voor heeft.

Ook Sarah en Shane uit Buggenhout hebben zich te pletter geoefend. De huiskamer van het koppel werd wekenlang omgetoverd in een trainingslokaal. Het duo kent mekaar door en door en moet vandaag bewijzen dat ze ook op onbekend terrein volledig op mekaar zijn ingespeeld. Sarah en Shane zijn vastberaden niet met lege handen naar huis te gaan, want ze willen zo snel mogelijk gaan samenwonen en daar is flink wat geld voor nodig.

'Binnen de Minuut', woensdag 30 november om 20.45

Ontdek meer over Archief