'Binnen de Minuut' komt terug... dit keer voor duo's!

26/05/2011 - 15:49

Dit najaar is de spannende spelshow ‘Binnen de Minuut’ terug bij vtm.  Daarom gaat host Staf Coppens opnieuw op zoek naar gemotiveerde speelvogels die alles op alles zetten om de klok te verslaan en al spelend kans te maken op maar liefst 100.000 euro. Wie dit najaar zijn of haar behendigheid wil demonstreren tijdens de televisieshows, kan maar beter gewapend aan de start verschijnen. Oefenen is de boodschap, want als de opdracht niet voltooid wordt binnen de 60 seconden volgt eliminatie.

De ingrediënten van de spelshow zijn dezelfde als vorig jaar, maar toch gaat het er in het tweede seizoen iets anders aan toe. Staf Coppens zal per opdracht niet 1 maar 2 kandidaten moeten toejuichen. Alle deelnemers verschijnen dit najaar immers in duo aan de start. Voortaan staan de deelnemers samen sterk tegen de genadeloze klok, om hopelijk de 10 spellen telkens binnen de minuut te volbrengen en zo de 100.000 euro binnen te rijven. En wat gebeurt er met de 3 levens? Ook daar hebben de duo’s, naar analogie met vorig jaar, recht op.

Schrijf je hier in! Inschrijven kan zowel in duo, als alleen. Wie zich individueel inschrijft en de preselecties overleeft, krijgt van de programmamakers een onbekende spelpartner toegewezen om samen de spannende strijd aan te gaan.

Ontdek meer over Archief