'Binnen de Minuut': vanaf nu op woensdag

Vanaf 16 november 2011 geeft Staf Coppens op woensdag afspraak in zijn spelarena van ‘Binnen de Minuut’, de spannende spelshow waarbij de kandidaten kans maken op 100.000 euro. De spellen bestaan nog altijd uit huis-, tuin- en keukenmateriaal, maar nieuw aan deze reeks is dat de kandidaten niet meer alleen op het toneel verschijnen. Zij betreden de spelarena vanaf nu in immers in duo, om samen te strijden voor de hoofdprijs.

De duo’s moeten soms de krachten bundelen om een proef tot een goed einde te brengen, maar vaak moeten ze ook individueel aan de startlijn van een bepaald spel verschijnen. Dan zit er voor de ander niets op dan angstvallig toekijken hoe zijn of haar vriend(in), vader, moeder, partner, sportbuddy, klasgenoot, neef,… het ervan af brengt.

Het eerste duo dat aan de start verschijnt is Maarten (23) en Bram (21). Zij leerden mekaar enkele jaren terug kennen tijdens hun studie Lichamelijke Opvoeding aan de VUB, maar het was vooral de studentenclub die hen samenbracht.Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. En ook al lijken ze op elkaar, het zijn geen broers! Maarten woont en werkt in Aalst, Bram is afkomstig uit Antwerpen en zit nog in het laatste jaar LO. Het tweede duo is Doha (25) uit Hoboken en Nabila (25) uit Kontich: twee vrolijke en bovenal enthousiaste vriendinnen. Shoppen is hun gedeelde passie en de meiden dromen er dan ook van een eigen boetiek te openen. Maar daarvoor is heel wat geld nodig en na uren, dagen, zelfs weken van oefenen zijn ze klaar om de ‘Binnen de Minuut’-uitdaging aan te gaan.

Woensdag 16 november 2011 om 20.45