Yves De Moor zoekt een sales en creative manager

21/02/2011 - 14:53

Yves De Moor (40), interieurarchitect en zaakvoerder van A First Luxe, gaat op zoek naar een sales en creative manager.

Samen met zijn assistente Sybille runt hij een conceptstore met betaalbaar design én is hij gespecialiseerd in de totaalinrichting van modelappartementen, business- en serviceflats. In het kader van een nakende uitbreiding is Yves op zoek naar een sales en creative manager. Omdat hij niet in een klassieke sollicitatieprocedure gelooft, zal hij op basis van CV en motivatiebrief 3 kandidaten selecteren die hij thuis zal bezoeken.

Dominique is 42 jaar, woont in Ieper en werkte de voorbije 20 jaar als zelfstandig uitbaatster van een wellnesscenter. Na haar scheiding liet ze de zaak over. Nu vindt Dominique het hoog tijd om haar droom waar te maken: werken als interieurvormgeefster. Ze gooit dan ook alles in de strijd om een goede indruk te maken op Yves, en nodigt hem uit op haar massagetafel.

Jo is 28 jaar en woont in de Gentse havenbuurt waar hij eigenhandig een rijhuis renoveerde. Yves is gecharmeerd door Jo zijn kunnen, en ook de chicken Moambe weet hij wel te smaken. Maar hoe reageert Jo wanneer de vragen kritisch worden?

Charlotte is 22 en zit in haar laatste jaar binnenhuis-architectuur. Als het van haar afhangt begint ze morgen al te werken. Aan ambitie en motivatie geen gebrek, maar zal ze Yves kunnen overtuigen dat ze er helemaal klaar voor is?

Ontdek meer over Archief