Showbizzkapster zoekt versterking

Selda Gemeiner, zaakvoerder van de kappersketen De Cliént, gaat in ‘Bezoek van de Baas’ op zoek naar een trendy, creatieve en enthousiaste kapper of kapster om het team in Antwerpen te versterken.

Na het onverwachte overlijden van haar man Glenn Gemeiner, beter bekend als ‘de BV-kapper’, nam Selda de fakkel over. Samen met haar schoonfamilie en vennoten runt Selda 9 kapsalons met meer dan 100 werknemers, maar voor de vestiging in Antwerpen is Selda nog op zoek naar een kapper of kapster.

De eerste sollicitant is de 28-jarige Deborah uit Ekere. Zij heeft al heel wat jaren ervaring, maar kan haar zenuwen toch nauwelijks de baas. Omdat de jonge vrouw net heeft gebroken met haar vriend en daardoor noodgedwongen moest verhuizen, hoopt ze met deze uitdaging aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te kunnen beginnen.

Ook Nathalie (20) uit Hoeilaart ambieert een carrière bij De Cliént. Wanneer Selda ten huize Nathalie arriveert, leert ze niet alleen haar ouders kennen maar zijn ook enkele supporters van de partij die zich al jarenlang door Nathalie laten coifferen.

Derde sollicitant is Anouchka (19). Zij woont met haar mama in Turnhout en volgde naast een opleiding haartooi ook enkele aanvullende cursussen in het buitenland. Selda’s verwachtingen zijn hooggespannen, maar zal Anouchka het kunnen waarmaken?