Duval Guillaume zoekt online grafist

Managing Director Isabel Peeters van Duval Guillaume Brussel, één van de meest prominente reclamebureaus van België, gaat op zoek naar een online grafist. Werken bij Duval Guillaume is voor vele creatievelingen een droom.

Elk jaar opnieuw gaat het reclamebureau lopen met prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland. In een gewone sollicitatieprocedure is wel enige ruimte voor creativiteit, maar het is niet de beste manier om een kandidaat echt te doorgronden. Daarom gaat Isabel Peeters via ‘Bezoek van de Baas’ op zoek naar een nieuwe collega voor haar creatief team. De toekomstige online grafist moet bij voorkeur een grafische opleiding hebben gevolgd, op de hoogte zijn van de nieuwste artistieke en grafische ontwikkelingen én thuis zijn in de wereld van websites en alles wat zich op het internet afspeelt.

Op basis van CV, motivatiebrief  en portfolio kiest Isabel 3 sollicitanten uit die ze in hun natuurlijke habitat bezoekt. Ze rijdt naar hartje Limburg voor een etentje en een gesprek bij de 25-jarige Kurt, wiens portfolio Isabels hart sneller deed slaan. Maar is de jongeman ook even vlot als ze verwacht?

Serge (34) woont in Antwerpen en werkt al enkele jaren als grafisch vormgever, zowel freelance als parttime. Toch droomt hij van een carrière bij Duval Guillaume. Isabel is alvast gecharmeerd door zijn muzikaal intermezzo, maar kan Serge ook op andere vlakken scoren?

Derde sollicitant is Gerty. Zij is 22 jaar en woont in het ouderlijke huis in Zoutleeuw, waar ze Isabel zal ontvangen voor het diner. Gerty is nog maar net van de schoolbanken, maar een gebrek aan ervaring ziet Isabel eerder als een opportuniteit. Tenminste, als dat wordt gecompenseerd door voldoende culturele bagage en een brede kijk op de wereld.