Bezoek MEDIALAAN achter de schermen

Wil je ontdekken hoe de VTM NIEUWS-redactie zich klaar maakt voor een live-interview of wil je eens op het podium staan van The Voice van Vlaanderen? Dat kan op zaterdag 14 en zondag 15 november 2015, want dan zet MEDIALAAN zijn deuren open voor een exclusieve blik achter de schermen. Maak de magie mee van VTM, Qmusic, 2BE, JOE fm, Vitaya, VTMKZOOM én steun tegelijkertijd het goede doel. De opbrengst gaat immers volledig naar Rode Neuzen Dag. Het toegangsticket voor dit uniek bezoek is een Gouden Neus. Deze kost 10 euro en is vanaf nu te koop via vtmtickets.be.

Speciaal voor Rode Neuzen Dag geeft MEDIALAAN een magische blik achter de schermen. Proef de spanning op het podium van The Voice van Vlaanderen, voel de adrenaline op de redactie van het VTM NIEUWS, ontdek de radiostudio’s van Qmusic en JOE fm, bekijk heel wat memorabele decorstukken en ontmoet het styling & make-up team die ervoor zorgen dat iedereen er op het scherm adembenemend uitziet. Je wordt hartelijk ontvangen door heel wat MEDIALAAN-gezichten die je met veel plezier onderdompelen in de boeiende mediawereld. 

Iedereen kan vanaf nu zijn ticket – een Gouden Neus – aankopen via vtmtickets.be. Een Gouden Neus kost €10 (+€2 servicekosten). De eerste rondleiding start om 9 uur en om 19 uur sluiten de deuren van MEDIALAAN. Elk halfuur start er een nieuwe rondleiding, die telkens ongeveer 2 uur duurt.

BESTEL NU JE TICKETS!