PREVIEW: Ruth Beeckmans verslaat record van Ed Sheeran in Beste Kijkers!

29/12/2017 - 15:11

Feit: Ed Sheeran kreeg tijdens zijn Carpool Karaoke in 2017 welgeteld 55 Maltesers in zijn mond. Feit: wie meedoet aan Beste Kijkers mag zich aan enkele onverwachte uitdagingen verwachten. Dat dacht ook Nathalie en ze daagde Ruth Beeckman uit om het record te verbreken. Die kreeg er nog net iets meer in haar, en we citeren, 'groot bakkes'.

Ontdek meer over Beste Kijkers

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Zelf iets leuks gezien op TV? Laat het ons weten!

Heb jij iets grappigs gezien op tv? Is er een beeld je bijgebleven dat iedereen gezien moet hebben? Laat het ons zeker weten via dit formulier!

Heb je meer informatie over onze Held (m/v) van de week? Laat het ons weten via bestekijkers@vtm.be!

Over Beste Kijkers

Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kijkers?

In verschillende spelrondes zet Nathalie de leukste, grappigste en ontroerendste, of soms ook ernstige fragmenten op een rij die de afgelopen televisieweek hebben plaatsgevonden. Ook de hulp van de kijkers wordt ingeroepen: ze kunnen Nathalie laten weten welke fragmenten zeker niet mogen ontbreken.